Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Har Radio Sandviken börjat med trollkonton?

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag tror att ”The Rocket Man” börjar bli nervös, redan före jag har läst svaret från Radio Sandviken!

Jag har fortfarande inte hämtat ut brevet men kommer att hämta ut det imorgon och publicera det, tillsammans med ett svar. Nu skriver jag om nånting helt annat, men nånting som jag har förstått har ett samband med mina inlägg om Radio Sandviken.

Idag fick jag en ny följare på mitt privata Facebookkonto. En person som kallar sig för Marie Mi Larzzon och använder en profilbild hämtad från Ikeas Tv-reklam! Kontot är ett typiskt trollkonto, ingen information om vilka vänner personen har, bara en profilbild och inget annat.

Jag bryr mig visserligen inte om sånt, jag har inte gjort några fel och diskuterar gärna mina åsikter men det känns lite underligt när en radiostation skapar ett tydligt fejkkonto för att ”visa upp” att man har folk bakom sig! Speciellt när personens åsikter är en rak kopia av det Daniel Thimerdal (TheRocket Man) har både sagt och skrivit till mig!

Trollkontot ifrågasätter de flesta inlägg jag har skrivit om Radio Sandviken och påstår att mitt öppna brev till styrelsen skulle vara ”en aning hatiskt”.

Jag har frågat trollkontot på vilket sätt mitt inlägg skulle vara hatiskt, men inte fått något svar. Jag har inte heller fått några svar på kontots övriga kommentarer, ytterligare ett tecken på att det är ett trollkonto.

Jag har kontaktat Vallin & Casting, det bolag som äger rättigheterna till kontots profilbild och lagt fram mina misstankar, det ska bli intressant att höra vad de tycker om att deras foton används för trollkonton!

Lämna ett svar