Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Radio Sandvikens ”The Rocket Man”

Ungefärlig lästid: 3 minuter

Jag har fått uppfattningen att Radio Sandviken inte längre har någon styrelse.

Det kanske finns en på pappret men jag får starkare och starkare aningar att stationen numer styrs av en person som närmast kan beskrivas som en diktator, och därför har jag gett honom smeknamnet ”The Rocket Man”.

Enligt de uppgifter jag har så sitter The Rocket Man inte i Sandvikens Radioförenings styrelse. Han är anställd av föreningen, men försöker visa upp bilden av sig själv som den främste företrädaren för föreningen.

Eftersom The Rocket Man är den ende från föreningen och radiostationen som har kommenterat mitt tidigare inlägg angående Radio Sandviken så är jag ännu mer inställd på att han vill vara och har tagit sig ansiktet utåt. Frågan är om han har blivit delegerad den rollen eller om han har lyckats ta den eftersom ingen i styrelsen vet vad han håller på med?

Det kan till och med vara så att The Rocket Man är den ende från Radio Sandviken som har läst mitt tidigare inlägg, och då är det inte konstigt att det aldrig kommer ett svar!

Jag hoppades att föreningen ville avsluta det här snabbt, men The Rocket Man har meddelat mig att Sandvikens Radioförening skickar snigelpost med mottagningsbevis! Känner jag The Rocket Man rätt så är brevet inte skickat, det påstod han troligtvis för att dra ut på tiden och med största sannolikhet så kommer inget brev.

Denna person är duktig på att tala, duktig på att få som han vill och duktig på att få folk att tro att han har rätt. Problemet med The Rocket Man är att han sänker sina projekt genom att överdriva, ett exempel är då han försökte få Hofors Kommun att betala 1 miljon kronor per år för att hjälpa dom starta en radiostation. Hofors Kommun krävde en full specifikation som dom aldrig fick och The Rocket Man blev utkastad, som han borde ha blivit i Sandviken också.

The Rocket Man tänker i första hand på det han själv tycker är bra och intressant. Där tror jag att vi har anledningen till att Radio Sandviken aldrig sände från debatten om en ny hall i Storvik, The Rocket Man tyckte att det gick att jämföra med en sändning från kommunfullmäktige, styrelsen följde The Rocket Mans åsiktoch så blev beslutet. The Rocket Man själv drog ihop en stor skoldebatt på Restaurang Bolaget för ett antal år sedan, sände 2 dagar i rad från Göransson Arena veckan efter debatten i Storvik, sänder direkt från Drömfabriken några gånger per år men förutom några av Saiks bortamatcher har Radio Sandviken inte gjort någon sändning utanför tätorten Sandviken sedan jag slutade i augusti 2015.

Efter jag slutade på stationen har jag fått höra många märkliga historier som skulle ha hänt under tiden jag jobbade där. Då hade The Rocket Man ingen möjlighet att vara diktator fullt ut men han försökte… En story var ett program som The Rocket Man inte gillade namnet på och helt enkelt sa till programledarna att de inte fick ha det namnet. Jag var programansvarig på den tiden, jag hade godkänt namnet, han hade ingenting med det att göra.

Jag är också övertygad om att det är The Rocket Man som har börjat sprida lögner om mig eftersom han inte gillar mig personligen. Anledningen till att han inte gillar mig är enkel: Jag är en av få som vågar ifrågasätta honom!

Det intressanta är att jag vet många som gärna skulle bli aktiva inom Radio Sandviken igen om The Rocket Man slutade, man kan ju undra om den eventuella styrelsen som finns på den där radiostationen är intresserade av att få in mer folk.

Jag vet också många som vill ha tillbaka den musikmixen som rullade fram till sommaren 2015, jag har själv inte tid att sända regelbundet, men skulle kunna komma tillbaka och sköta den. Men det är under förutsättning att The Rocket Man först är borta…

Etiketter:

4 kommentarer till “Radio Sandvikens ”The Rocket Man””

  1. Radio Sandviken har besvarat ditt öppna brev via ett rekomenderat brev som skickats till dig personligen den 29e December 2017. Brevet ankom till dig den 2a Jan 2018
    Men enligt postnord är det ännu inte uthämtat.

  2. Pingback: Har Radio Sandviken börjat med trollkonton? - Johan Bakke

  3. Pingback: Har Radio Sandviken börjat med trollkonton? - Johan Bakke

Lämna ett svar