Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Mycket musik blir det…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Just nu blir det mycket musik!

I förra veckan flyttade jag till nytt boende, kopplade upp studion i helgen och har börjat titta igenom mina låtar för att färdigställa albumet som jag skrev om i våras! Nueredagsigen, är arbetsnamnet, även om jag tror att namnet blir nånting annat när den väl blir klar!

Här är ett smakprov:

Samtidigt som jag jobbar med min soloplatta jobbar jag även med Platinas kommande album, en singel (2 – 3 låtar) med det ännu namnlösa engelskspråkiga projektet som jag och Calle Gustafsson har dragit igång och åker runt med Platina på helgerna och kör partyspelningar.

Kommentera

johanbakke.se använder cookies. Stannar du kvar på sidan så accepterar du att sidan sparar cookies på din dator.  Mer information

%d bloggare gillar detta: