Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Platina släpper platta och fortsätter åka runt och spela!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jajamensan, i helgen när vi var ute på gig med Platina togs beslutet att vi någon gång under den närmaste tiden släpper en platta med Platina. Ett första utkast till omslaget ser ni här till höger, titeln är en av textraderna i ”Bubbelpool” som vi har börjat köra live och som kommer att bli med på plattan.

Låtvalet är inte bestämt ännu, men det blir en blandning av egna låtar och covers. Några av de låtar som finns som demos på platinamusic.se (vår hemsida) kommer att bli med, tillsammans med några låtar som ännu inte är inspelade. Vi hoppas att vi lyckas fixa inspelningsmöjligheterna så vi kan göra en liveinspelning på något kommande gig!

Plattan kommer att finnas på både Itunes och Spotify, vill du ha den på digital plastbit (även kallad CD) så kommer den att säljas i det formatet på våra spelningar.

Samtidigt som vi jobbar på att släppa plattan så fortsätter vi åka runt i vår 40-milsradie runt Gävle/Sandviken. I helgen spelade vi i Bollnäs och på båtfest i Forsbacka, på fredag (den 19 juli) spelar vi på La Bomba i Östersund! Övriga spelningar framöver (både trubadur och Platina) hittar du i kalendern här till höger.

Lämna ett svar