Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Börjar nånting hända?

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Idag dök det upp ett meddelande på mitt band Johan Bakke & Mosqueras facebooksida, meddelandet löd:

NEWS!
JB&M kommer inom kort att producera låtar på Engelska och ett nytt artist namn att presenteras.
Hur konstellationen kommer att se ut är ej klart, förhandlingar på går just nu med ett Engelskt promotion bolag och Ce Entertainment Sweden för lansering globalt.
Vi kommer att uppdatera här så att även ni får ta del av utvecklingen.
// www.ce-entertainment.se

Jag har inte velat skriva nånting om det här tidigare, men det pågår alltså förhandlingar med ett engelskt bolag för lansering av mina låtar globalt. Än så länge vet ingen hur det kommer att gå, men jag hoppas att jag snart får möjlighet att släppa ett engelskspråkigt album med både några av mina äldre poplåtar på engelska, några översättningar av de nyare svenska låtarna och några helt nya låtar!

Men fram till på torsdag kommer det inte hända mycket med det, iallafall inte från min sida. Imorgon förmiddag tar jag semester från både musiken, Radio Sandviken, bilbingo och allt annat som jag jobbar med och flyger till Prag i 5 dagar! Reserapporter kommer i bloggen…

Lämna ett svar