Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Ytterligare ett år har gått…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Sådär ja, nu är det snart slut på 2009 och man har blivit ett år äldre!

Nej, jag fyller inte år idag, men varje dag efter ettårsdagen blir man ju ett år äldre!

En liten summering är nog på sin plats, det här året har inte varit lika nyskapande som åren brukar vara men ändå ett bra år för mig som människa och som musikmakare. När jag tittar igenom årets musiksläpp så har det faktiskt bara blivit 6 låtar som har släppts till allmänheten, men i bagageluckan ligger det nog tre gånger så många.

Först ut, i början av året, var min inspelning av Christian Engströms nya text till proggklassikern ”Den ena handen…”, nästa låt blev Bryssel som mål (med flaggan i topp) som släpptes i mitten av april. Sedan blev det fler piratlåtar, men ingenting som jag kände att dom blev så bra så jag skulle behålla dom på bloggen. Ytterligare material som har släppts under året är t.ex Everything i need, som kom trea i en mindre musiktävling.

Sedan har jag och lyckats ta körkort under året och också fått ett jobb, till och med ett jobb där jag (delvis) får jobba med musik!

Förutom det så har jag sett en riktigt bra konsert, Bruce Springsteen & The E Street Band, på Stockholms stadion!

Nu är det bara att ta nya tag inför 2010, jag hoppas att jag ska kunna släppa minst en och helst två plattor under året. En med eget material och en coverplatta, förhoppningsvis ska jag lyckas göra nån musikvideo till ”tuben” också.

Gott nytt år, allihopa!

Lämna ett svar