Hoppa till innehåll

Johan Bakke

The Boss på Stockholms Stadion!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu har jag precis kommit hem från kvällens konsert med Bruce ”The boss” Springsteen, som tillsammans med The E Street Band gjorde en grymt bra spelning på Stadion.

Tyvärr fick jag inte den bästa platsen. Jag hade köpt ståplatsbiljett och ikväll har jag insett att man måste stå längst fram för att ha någon som helst chans att se bandet på ståplats, iallafall med min längd. Ikväll kände jag inte för att röja, jag ville bara stå där och se och höra men tyvärr slutade det med att jag fick nöja mig med att höra!

Och det gick bra det också, Bruce Springsteen är en sån artist som inte kan göra stora fel live. Inledningslåtarna Idas Sommarvisa (på dragspel med Nils Lofgren!!!) och Downbound Train kändes lite sega men efter dom blåste The E Street Band på för fullt med Badlands, en av mina personliga favoriter med Springsteen.

Även om vi fick höra många klassiker, t.ex Glory Days, Born to run och Dancing in the dark, så kände jag ändå att några klassiska hits saknades. Jag hade gärna hört Born in the USA, jag tror den gör sig riktigt bra på en arena med allsång, och jag saknade också The River.

Men det här är förhoppningsvis inte sista gången vi får se The Boss i Sverige, så chansen är stor att jag får höra dom låtarna nästa gång!

Etiketter:

2 kommentarer till “The Boss på Stockholms Stadion!”

  1. Pingback: Att vara optimist i en pessimistisk värld « Stormhierta – utveckling NU

  2. Pingback: Yes! 7,1%! – Johan Bakke - En blogg!

Lämna ett svar