Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Äntligen jobb!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Imorgon börjar jag min anställning på Radio Sandviken! Det är nåt år sedan jag senast hade ett jobb, så det känns riktigt kul.

Jag kommer så småningom att sitta och sända lokala radioprogram över Sandvikens Kommun, om allt går som planerat så är premiären om en vecka och det blir en blandning av musik, lokala händelser, intervjuer och mycket annat. Du som lyssnar kommer också att kunna kontakta oss via SMS, E-post  och telefon och lämna tips på vad du vill höra, både i musikväg och vilka inslag du vill höra.

Vi kommer att få upp en webradiostream under de närmaste veckorna, jag lägger upp mer information om det när det är klart!

Etiketter:

2 kommentarer till “Äntligen jobb!”

  1. Har tidigare fått en förfrågan om jag velat ha nån sändning i likalradion men inte haft tid.. så om du vill ha en rappkäftad sidekick (tjej) med en massa humor som kan locka lyssnare har du en kandidat här! *blink*

Lämna ett svar