Hoppa till innehåll

Johan Bakke

En ny låt varje fredag!

Ungefärlig lästid: 2 minuter

De senaste veckorna har jag gjort klart många produktioner som jag har jobbat med länge!

Som jag skrev i mitt förra inlägg släpps mitt gamla album Popdrömmar igen på fredag. Min mashupcover på The Beatles ”Yesterday” och John Lennons ”Imagine” finns redan nu på Spotify och från den 3 juli kommer det en ny låt varje fredag.

Den första av de nya låtarna är en poplåt tillägnad sommaren 1999

Titeln är ”Power Pop (The last summer of the century)”. Den är skriven och inspelad redan under våren 2019, den 3 juli kommer den ut på Spotify och YouTube!

 

Veckorna efter det släpper jag två covers.

Fredagen den 10 juli kommer ”Son of man”, som Phil Collins skrev och släppte till filmen Tarzan 1999. Min version är lite hårdare och snabbare än originalet, det är som det brukar vara!

Veckan efter, fredagen den 17 juli, släpper jag sedan en låt skriven av en av John Lennons söner, Julian Lennon. Låten heter ”Saltwater” och spelades in i original av Julian Lennon 1991. Jag tycker att det är en grymt bra låt och är förvånad över att den inte är mer känd.

Min målsättning är att fler låtar ska bli klara under de kommande veckorna och att jag ska fortsätta släppa en ny låt varje fredag under en lång tid framöver.

Jag är en singer/songwriter och musikproducent från Gästrike-Hammarby, en ort ca 4 mil väster om Gävle.

På den här sidan lägger jag ut länkar till min musik och bloggar om mina åsikter.

Streama mina låtar:

Streama eller köp mina låtar:

Mina sociala medier:

Lämna ett svar