Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Snart är Popdrömmar tillbaka på nätet!

Ungefärlig lästid: 2 minuter

Popdrömmar är ett album som jag släppte på CD den 5 juni 2010 med en välbesökt releasefest på Granliden i Storvik!

Under något år fanns Popdrömmar också på Spotify, iTunes och många andra digitala musiktjänster. Då vi startade Platina började vi prata om att göra om stora delar av albumet och släppa låtarna som Platina, därför plockade jag ner plattan någon gång under 2012.

De enda låtarna som fanns med på Popdrömmar och blev släppta med Platina var Bubbelpool och Flickor, de släpptes som en singel i november 2014.

Resten av låtarna har inte funnits online sedan 2012, men om ingenting går snett hos min distributör så släpps Popdrömmar på nytt den 12 juni!

Nu får ni också två extra låtar som inte fanns på albumet tidigare!

Den första av de extra låtarna är en remix av ”100 år (Till Maria)” låten som jag skrev under hösten 2010 och spelade i Svensktoppen Nästa sommaren 2011.

Jag kallar remixen för ”John Davids Back To The Eighties Dance Version”. John Davids är ett namn som ni kommer att få höra fler gånger. Jag kommer snart börja släppa musik under namnet John Davids. Med det artistnamnet ska jag släppa 80-talsinfluerade synthpoplåtar och lika 80-talsinfluerade remixer på en del av mina tidigare låtar!

Planen, att släppa den första låten i projektet John Davids under våren 2020 funkade inte. Tyvärr är världen drabbad av Covid-19 så projektet ligger på is tills vidare. Nu börjar jag tröttna på pandemin så snart kommer jag att starta upp projektet!

Den andra extralåten är julsången ”Minnet av ett barn”. Även den har tidigare funnits online som en singel och finns kvar på min YouTubekanal.

Minnet av ett barn är också en låt som jag planerade att vi skulle göra om och släppa med Platina. Då det inte heller har blivit nånting så har jag lagt till den som ett extraspår på Popdrömmar!

Det händer mycket mer i sommar! Från den 3 juli kommer det en ny låt varje fredag, följ min artistprofil på Spotify eller på Facebook så får du notiser om alla låtar jag släpper!

Jag är en singer/songwriter och musikproducent från Gästrike-Hammarby, en ort ca 4 mil väster om Gävle.

På den här sidan lägger jag ut länkar till min musik och bloggar om mina åsikter.

Streama mina låtar:

Streama eller köp mina låtar:

Mina sociala medier:

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: