Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Många projekt just nu!

Ungefärlig lästid: 2 minuter

Det blev ett litet uppehåll i mina utgivningar och i projektet #barndomsminnen.

På grund av olika omständigheter så har jag inte hunnit jobba med låtarna så mycket som behövdes. Därför måste jag ändra schemat en del så jag hinner släppa andra låtar.

Istället för att släppa en låt i veckan så kommer #barndomsminnen att fortsätta under hela hösten med 1 – 2 släpp per månad.

På så sätt hinner jag också släppa några egna låtar och några andra bra covers under hösten. När den trettonde och sista låten från #barndomsminnen är släppt på YouTube så kommer jag även att släppa hela projektet på Spotify.

Fokuset de senaste veckorna har legat på att få klar (vad hade du gjort) Om jag var du.

Nu är det bara omslaget kvar, sedan är allt klart för att skickas upp till musiktjänsterna. Nästa steg blir att jag ska påbörja planering och produktion av musikvideon!

#barndomsminnen fortsätter

Ikväll 18.00 släpps nästa låt i projektet #barndomsminnen. Veckans låt är en låt skriven och inspelad av Norrbottens Järn på 70-talet. Låten heter ”Jag och du”!

Parallellt med allt detta jobbar jag med flera andra inspelningar

Några av dom…

  • En akustisk version av Savage Gardens ”To the moon and back”
  • En mashup av två Lennon/McCartney-låtar
  • Flera egna låtar och andra covers!

Man kan tro att jag har börjat göra mer musik nu än tidigare, det är inte riktig sanningen. Nu slutför jag många låtar som har blivit påbörjade för länge sedan.

Etiketter:

Kommentera

johanbakke.se använder cookies. Stannar du kvar på sidan så accepterar du att sidan sparar cookies på din dator.  Mer information

%d bloggare gillar detta: