Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Bakkes Blandning är tillbaka – som en YouTubekanal!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Under många år sände jag ett radioprogram som hette Bakkes Blandning. Innehållet i programmet var mina personliga favoritlåtar och det var många Sandvikenbor som lyssnade när jag sände. Allt hade dock sitt slut och när jag slutade jobbade med radio, då slutade även programmet att sändas.

Som jag skrev i förrgår så har jag bestämt mig för att starta upp en ny YouTubekanal och jag funderade länge över ett bra namn… Ända tills jag kom på att Bakkes Blandning är nog det bästa även här! Kanalen kommer att innehålla allt det där som jag vill göra inom TV och film, men som inte passar in på en musikkanal. Dvs, vloggar, både i studio och ute bland folk och andra filmer som jag känner att måste göras.

Så nu är Bakkes Blandning tillbaka, som en YouTubekanal!

Snart ska jag också börja jobba på allvar med min engelska kanal Baccoustic. Just nu ligger det 4 låtar på kanalen men det ska det snart bli ändring på…

Etiketter:

Lämna ett svar