Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Ett nytt år och vart tog vloggarna vägen?

Ungefärlig lästid: 2 minuter

Så där ja, nu är det nyårsdagen 2017 och det där känns lite skumt att skriva. Nytt år och jag har inte gjort nån krönika över det förra!

Istället tänkte jag skriva ihop en liten plan för 2017, jag ser hellre framåt från där jag är nu än att titta bakåt! 

Just nu är jag anställd på Platina Produktion. Platina är vår coverduo och Platina Produktion är vårt produktionsbolag som jobbar med musik- och annan ljudinspelning, fotografering, videoproduktion och mycket annat inom media och nöje.

Som jag skrev i rubriken så undrar jag också var vloggarna tog vägen.

Jag bestämde mig för att satsa hårdare på min musikkanal och bara lägga upp musikrelaterade filmer där, än så länge så har det, förutom min jullåt Minnet av ett barn, bara blivit akustiska covers den senaste tiden. 

Någon gång i januari kommer också den fjärde akustiska utgivningen på Spotify, alla låtar finns redan på YouTube så det är bara nånting som jag gör för sakens skull. Under 2017 kommer jag också att släppa mer musik, både på YouTube och Spotify!

Prenumeranterna på min YouTubekanal har ökat med 615% det senaste året, och jag hoppas på en ännu högre ökning under nästa år. Bara de senaste 30 dagarna har det rullat in 12 nya prenumeranter

Men jag vill göra mer inom film och TV så snart kommer en helt ny kanal som jag inte kommer att satsa lika hårt på men där jag laddar upp allt möjligt tok som jag filmar! Tipsvideor, några vloggar per vecka och andra filmer som jag bara känner för att göra. 

Under 2017 kommer jag också att börja investera i främst bättre ljus till mina filmer. Idag är ljudet bra, bilden är ganska bra och med bättre ljus hoppas jag att bilden ska bli bättre. Räcker inte det måste jag börja titta på en ny kamera…

Under 2017 ska jag försöka skriva fler blogginlägg också, minst ett i veckan men målet är att jag ska skriva mer än så!

Till sist så önskar jag er alla en god fortsättning på det nya åren. Fotona i inläggen är fotade på Almåsa Konferens, där gjorde vi årets sista gig med Platina under 2016!

1 kommentar till “Ett nytt år och vart tog vloggarna vägen?”

  1. Pingback: Bakkes Blandning är tillbaka - som en YouTubekanal! - Johan Bakke Johan Bakke

Lämna ett svar