Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Nu lämnar jag Radio Sandviken!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Idag har jag bestämt mig för att lämna Radio Sandviken, radiostationen som jag har varit med att bygga upp och driva under ca 25 år.

Anledningen är enkel: En medlem gör allt för att motarbeta mig och ställer till med stora diskussioner, ibland om rena småsaker. Det här har pågått under en längre tid men bara ökat under de senaste månaderna.

Jag har roligare och mer intressanta intressen än att bli motarbetad och dagligen diskutera småsaker med en person och därför väljer jag nu att ”kasta in handduken”.

Det känns tråkigt att behöva ta det här beslutet eftersom jag är bra kompis med resten av föreningens medlemmar och har några roliga projekt och program på gång. Samtidigt så tar dessa diskussioner och motarbetande så mycket på krafterna, krafter som jag hellre lägger på mina andra projekt och intressen.

Jag har meddelat Sandvikens Radioförenings medlemmar att jag lämnar Radio Sandviken i mitten av augusti, jag sitter kvar i Sandvikens Radioförenings styrelse som kassör och är även ansvarig utgivare fram till den sista juli men efter det är jag bara anställd fram till mitten av augusti då jag slutar helt.

Etiketter:

1 kommentar till “Nu lämnar jag Radio Sandviken!”

  1. Pingback: Öppet brev till styrelsen för Sandvikens Radioförening (Radio Sandviken) - Johan Bakke

Lämna ett svar