Hoppa till innehåll

Johan Bakke

En sjukhusnatt i Bangkok…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Efter 9 dagar i Thailand skulle man få åka hem till Sverige, trodde jag… Jag har inte skrivit mycket om det, men till vardags är jag diabetiker och åkte på ett rejält blodsockerfall strax efter att jag hade kommit fram till Suvarnabhumi Airport igår kväll! Vi skulle checka in väskorna och sedan gå och äta, istället blev det en tur till sjukavdelningen på flygplatsen för vidare transport till sjukhuset.

Tydligen fick min fru och en vakt bära ner mig till sjukavdelningen, där vaknade jag dock ganska snabbt men fick höra att jag inte var ”fit for flight” och blev skickad till ett sjukhus.

Så nu ligger jag på ett av Bangkoks alla privatsjukhus och allt är i sin ordning igen. Nu väntar jag på att dagen ska börja hemma i Sverige så Länsförsäkringar kan boka nya flygbiljetter och fixa så jag kommer hem med ett annat flyg. Jag hoppas att det går snabbt, imorgon  (1 maj) ska jag spela på Ragusa i Uppsala och jag vill hinna hem en liten stund före giget! Huvudsaken är att vi är i Stockholm i så bra tid så jag hinner till Uppsala tills vi ska starta runt 20, men det ska inte vara någon omöjlighet.

Nu blir det bara att vänta tills allt ordnar sig med försäkringarna..

Etiketter:

1 kommentar till “En sjukhusnatt i Bangkok…”

  1. Pingback: Ännu ett år har gått... - Johan Bakke

Lämna ett svar