Hoppa till innehåll

Johan Bakke

3 dygn i Bangkok

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu har vi varit i Bangkok i ungefär 3 dygn! Vi landade i tisdags morse 05.00 och började med ett dygn på Chatrium Riverside Resort, ett femstjärnigt hotell vid floden som jag gärna hade stannat på hela resan! Tyvärr så samarbetar inte femstjärniga hotell och vår ekonomi speciellt bra så i onsdags checkade vi ut från Chatrium och flyttade till ett billigare hotell mitt inne i Bangkok.

Onsdagen och torsdagen har vi tillbringat ute på stan med besök på några av Bangkoks shoppingcenter, en båttur på floden, några ölstugor, två rockklubbar och en massa promenerade! Och mer lär det bli…

I snitt har vi nog gått över 1 mil per dag sedan vi kom till Bangkok och det lär nog fortsätta så! Igår kväll var jag både trött och hade ont i både fötter och ben så det blev sängen redan före 22.

Nu är det fredag morgon, klockan är runt halv åtta och jag vet inte alls vad som händer idag. Troligtvis blir det en tur till något mer shoppingcenter eller tillbaka till något av de vi redan har varit på. Hittills har vi inte shoppat nånting annat än mat, dryck och resor men sett en del roliga prylar som ska inhandlas!

Just nu sitter jag utanför hotellet på Sukhumvit Soi 30 och temperaturen är strax under 30 grader, den har varit närmare 40 på dagtid så jag räknar med att ddet blir lika idag!

 

 

Etiketter:

1 kommentar till “3 dygn i Bangkok”

  1. Pingback: Ännu ett år har gått... - Johan Bakke

Lämna ett svar