Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Nattligt arbete resulterade i nya jinglar!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Ännu en natt har gått och jag har jobbat med att sätta ihop några nya jinglar till Radio Sandviken!

Som jag har skrivit tidigare så har vi ju börjat sända i stereo, hur stort behovet av att sända i stereo är kan man diskutera in i dödagar men som musik- och ljudproducent tycker jag att det är skitkul att kunna börja leka med stereoeffekter till jinglar! Nu kan effekterna hoppa mellan höger och vänster och det går att svepa ljud åt både höger och vänster, tyvärr så sänder vi ju bara i stereo och inte 5.1 men det kommer kanske en dag det också! =)

Vår ”dark voice” har varit med länge, snart är det dags att kalla in honom igen och spela in några nya prator, även om jinglarna förändras och även om vi har samma stationsnamn och slogans så känns det lite tråkigt att ha samma betoningar i varenda jingel som görs! Jag har också börjat komponera ihop en sång-jingel, ni vet en sån som nästan alla radiostationer har. Men det får jag ta senare, nu ska dom nya jinglarna läggas in i Bosse… Vår dator som sköter musikmixen heter Bosse, fråga mig inte varför!

Eftersom jag gillar att spela upp det jag har gjort så kommer ett smakprov här!

 

Lämna ett svar