Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Ungefärlig lästid: 2 minuter

Om 34 dagar står man inte längre på svensk mark, nej inte ens på europeisk mark! Den 23 juni lyfter jag och frugan med Thai Airways TG961 till Bangkok, men där stannar vi inte många minuter. Vi planerade några dagar i Bangkok i slutet av semestern,  men efter dagens undantagstillstånd är det tveksamt om vi vill åka dit!

Nej, vi sätter oss i en taxi i ca 2 timmar och reser vidare till ett litet samhälle som heter Jomtien!

Jomtien ligger ca 3 kilometer söder om partystaden Pattaya, men vi börjar känna oss för gamla för att bo mitt i partystaden så vi väljer att sova 3 kilometer utanför! Med skadade fötter känns det bra att slippa de värsta slagen om den sista droppen och känner man oss rätt så vet man att det förmodligen blir en rätt så fuktig (inte blöt!) semester. En fuktig semester innebär för mig 1 – 2 drinkar eller öl per dag och en eller två riktiga festkvällar som slutar med att man går hem nån gång runt 01. Ja går, inte kryper! =)

Jag har till och med fixat fram en gitarr, man kan ju inte klara sig nästan två veckor utan gura och det dyker säkert upp bra låtideer precis då man inte har någon möjlighet att skriva musik! GarageBand ligger installerat i iPaden också, så det finns möjlighet till full musikproduktion under resan. Om jag vill…

Inför resan har jag också börjat titta på möjligheter att videoblogga, det verkar kul så jag tror jag både ska video- och fotoblogga ganska mycket under resan! Allt kommer naturligtvis att samlas här på johanbakke.se för dig som vill ha allt på samma ställe!

Jag tycker det är så jävla roligt idag när man kan samla allt i en liten maskin på 10 tum som sedan kan användas till i princip allt inom bild och ljud. Kanske inte med någon proffskvalitet, men ändå fullt godtagbart för de flesta som surfar på en av världens största videosajter. Behöver jag berätta vilken jag syftar på…

2 kommentarer till “34 dagar kvar…”

  1. Pingback: Thailand nästa! - Johan Bakke

  2. Pingback: Thailand nästa! - Johan Bakke

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: