Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Thailand nästa!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

 

Som jag har skrivit tidigare så är jag på väg mot Thailand och nu är det dags!

Nu drar jag och frugan iväg på den längsta resan någon av oss har varit på! 14.30 i eftermiddag sätter vi oss på en Boeing 777, sitter där i runt 10 timmar och landar sedan i Thailand.

Det egentliga målet är ett samhälle som heter Jomtien och ligger ca 3 km söder om det (av olika anledningar) mer kända Pattaya!

Därför ändrar nu bloggen form till viss del, jag kommer att använda den som resedagbok och skriva om vad som händer i den nya miljön! Det blir foton, videobloggar och naturligtvis även skrivna inlägg, även om det känns som det skrivna kan hamna i underkant!

Jag har jobbat mycket de senaste månaderna, både med Platina, med Radio Sandviken och med att flytta från två ställen samtidigt, så den här resan behövs verkligen! 9 dagar med bara avkoppling och helt utan jobb, undrar om jag klarar det?

Jag har iallafall inte mitt svenska telefonnummer med mig, så det är ingen idé att ringa! Facebook funkar och som jag skrev i ett tidigare inlägg så är både telefon och surfplatta med, så lite kommunikation med västvärlden lär man kunna ha!

Varför Thailand?
För ett tiotal år sedan förstod jag inte vad sjutton jag skulle till Thailand och göra. Det förstår jag fortfarande inte, förutom att jag förstår att det är ett väldigt billigt land att vara i, det är alltid varmt (ibland för varmt) och det ligger långt från Sverige! Men det här blir nog bra, jag vill inte säga att en plats inte är nånting för mig förrän jag har upplevt det med egna ögon. Resmålet Jomtien valde vi eftersom det ligger nära flygplatsen i Bangkok, ännu mer nära nöjeslivet i Pattaya men ändå är ganska lugnt.

Lämna ett svar