Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Uppladdat!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu har jag laddat upp min tredje release till Spotify och de digitala musikbutikerna. En release med 5 låtar, varav en är samma låt i två versioner. Alltså egentligen 4 låtar men 5 spår. Nu krånglade jag till det va? =)

Det handlar i huvudsak om låten ”100 år (till Maria)” som kommer att vara med i deltävlingen till Svensktoppen nästa! den 6 juli på Stortorget i Gävle. Den är första och andra spåret, eftersom det andra spåret är remixen av samma låt. De tre övriga spåren är två låtar som jag har fått en del positiv kritik för under det senaste året, coversarna på Håkan Hellströms ”Nu kan du få mig så lätt” och Coldplays ”Viva La Vida”. Som ett tredje spår la jag in en cover som jag gillar själv, jag spelade in Guns’n’roses ”November Rain” under samma period som dom andra akustiska låtarna så den fick också vara med!

Mer info kommer den dag låtarna verkligen går att köpa eller lyssna på där ute i cyberrymden, tyvärr tar det några veckor tills dom verkligen är lyssningsbara.

…för övrigt så är det snart dags att sticka ut på en fotosession igen, jag har nog använt samma bild till allt för många släpp! =)

Lämna ett svar