Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Sommarkväll på Stortorget i Gävle 6 juli!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu har jag fått veta vilken deltävling jag kommer att spela i bland de tre deltävlingarna i Svensktoppen Nästa.

Onsdagen den 6 juli står jag på scenen på Stortorget i Gävle (jag har ännu inte fått veta nån tid, men jag meddelar så fort jag vet) och framför ”100 år (till Maria)” med sommarkvällarnas kompband – som jag hittills inte har träffat men ska göra några dagar före deltävlingen.

Jag hoppas på bra väder (det skulle vara jobbigt om det ösregnar) och att jag får se många välbekanta ansikten i publiken!

2 kommentarer till “Sommarkväll på Stortorget i Gävle 6 juli!”

  1. Pingback: Uppladdat! | Johan Bakke - En popmakare från Sandviken!

  2. Pingback: Uppladdat! - Johan Bakke

Lämna ett svar