Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Överblivet och förkommet material

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Ett inlägg som borde ha varit en del av det förra inlägget Åren bara går och går… men som jag tycker passar sig bättre som ett eget inlägg.

I slutet av januari skrev jag att Lundells ”Hon gör mig galen” skulle släppas i en ny inspelning, så blev inte fallet. Den spelades in, men släpptes aldrig ut offentligt!Varför minns jag inte just nu, men eftersom jag ändå inte har tänkt jobba mer på den inspelningen så släpper jag ut den nu. Håll till godo! =)

Mp3

Under året bytte jag också webhotell, det har gjort så några av låtarna som jag spelade in tidigare har försvunnit… Det är åtgärdat nu och , så nu kan dom tankas igen!

November Rain
Nu kan du få mig så lätt
Viva La Vida
Lys og varme
Främling
Working Class Hero
Boy loves boy

Lämna ett svar