Hoppa till innehåll

Johan Bakke

God Jul allihop!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Natten mot ”dan före” sitter jag och tankar upp nyproducerad julmusik, tänkte släppa ut två nya jullåtar och en äldre jullåt som jag har producerat!

Minnet av ett barn
…är en helt ny poplåt med julinfluenser och ett väl använt tema i texten! Barnet som ingen av oss mött är naturligtvis han som fortfarande firas den 24 december, fast han föddes för över 2000 år sedan och ingen levande själ idag har träffat honom i livet. Fatta vilken grej, jag skulle också vilja bli firad i hela västvärlden om 1976 år! =)

Ladda hem

Tomten
…är en ny låt för mig, men texten är riktigt gammal. Dikten ”Tomten” av Viktor Rydberg publicerades för första gången redan 1881 i tidningen ”Ny Illustrerad Tidning”. Vem som har tonsatt den, det vet jag inte. Har ni ett svar på vem det var så hör gärna av er!

Ladda hem

Nyårsafton
…är en äldre låt som skrevs i Bessemerskolans korridor en oktobereftermiddag 1998, medan jag väntade på mina bandkompisar i KIX Sweden. Texten handlar om en kille som har blivit dumpad i början av december och nu sitter och super på julafton, fast besluten att han ska få tjejen tillbaka till nyår!

Ladda hem

2 kommentarer till “God Jul allihop!”

  1. Pingback: Åren bara går och går… – Johan Bakke

Lämna ett svar