Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Två nya låtar!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Japp, helgen har skapat två nya produktioner. En är så banal och obetydlig så jag tycker ni som läser bloggen kan få höra den direkt…

Låten heter Främling men jag har inte spelat in Carolas gamla schlager. Det är värre än så… Det här är Lasse Stefanz Främling, och jag gjorde den bara som ett roligt tidsfördriv. Jag hade helt enkelt lust att göra en LS-låt på ett sätt som ett modernt dansband eller ett coverband troligtvis skulle ha gjort den! Så här skulle Bakkez iallafall ha spelat den! =)

Mp3

(Slänger nån upp den på TPB så får ni gärna skriva det i kommentarerna, jag har fortfarande inte lärt mig hur f-n det funkar att lägga upp torrents)

Den andra låten är Lundells ”Hon gör mig galen”, den får ni höra när den är klar… Det behövs några omtagningar på gitarrerna, dom måste vara tight när man släpper ut en så bra låt!

Här är originalet:

Etiketter:

3 kommentarer till “Två nya låtar!”

  1. Kul att du skriver!

    Nu har jag kommit in i en period i livet då jag inte behöver tänka på nånting annat än vad jag själv vill göra, så nu kommer jag att lägga ner mycket tid på musiken.. Jag har många låtar (både egna och covers) som jag har planerat att spela in en längre tid och nu är det tid att ta tag i det…

  2. Pingback: Inspirationen börjar komma… – Johan Bakke

Lämna ett svar