Hoppa till innehåll

Ny domän och nya projekt!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Min blogg låg nere i några veckor, nånting gick snett så jag kunde inte logga in och lägga upp nya inlägg…

Det hände precis samtidigt som jag skulle släppa ”(vad hade du gjort) Om jag var du”, låten till minne av min kompis och följeslagare Daniel ”Bobo” Hagström. Inte den bästa tidpunkten för en bloggkrash, men jag löste det så gott det gick.

Lösningen var att lägga upp en enklare sidaToneden.io, en riktigt bra tjänst som jag rekommenderar till alla som behöver marknadsföra musik!

Lanseringen av låten gick bra, för några dagar sedan fick jag veta att P4 Gävleborg har spelat låten så det känns helt ok nu!

Här är lyricsvideon på YouTube, om du inte har hört låten. Den finns också på Spotify och flera andra musiktjänster på nätet, kolla på https://johanbakke.fanlink.to/ojvd så hittar du alla länkar!

Ny domän: johanbakke.se!

Nu är bloggen igång igen, på en ny domän och på ett nytt webhotell! Det nya webhotellet hete Miss Hosting, jag har varit sugen på att testa dom länge. När de hade bra rabatt på Black Friday så öppnade jag ett konto!

Den gamla domänen, johanbakke.se, ska byggas om till en sida på engelska med information om alla mina projekt!

#barndomsminnen ska fortsätta med minst en ny låt före jul. Jag jobbar också med ett nytt projekt med (till största delen) egna låtar på engelska. Det kommer att lanseras i januari!

Snart kommer det också flera nya inlägg på Musikinspelning.se, sidan har inte uppdaterats på länge men jag har en massa inlägg på gång!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: