fbpx

Imagine Yesterday (The Beatles & John Lennon Mashup Cover)

Jag gillar båda låtarna, The Beatles “Yesterday” och John Lennon’s “Imagine” och har hört en likhet mellan dom länge. Det här är en “mashup cover” där jag har kombinerat Yesterday och Imagine, jag kallar den “Imagine Yesterday”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Johan Bakke - Singer/songwriter & musikproducent!

På min youTubekanal laddar jag upp egen musik, covers, musik jag har producerat, vloggar, tutorials, tipsvideor, recensioner och annat "tok" som jag filmar! Gillar du det jag gör, prenumerera så får du notiser om alla nya klipp jag laddar upp!

Jag sjunger och spelar gitarr i Platina, en coverduo som gör spelningar över hela Sverige.

STREAMA ELLER KÖP MIN MUSIK PÅ:

Spotify
Google Play
Apple Music
Amazon

Annons
FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER:

Facebook
Instagram
Twitter

PLATINA MUSIC:

Hemsida
YouTube
Facebook
Instagram

UTRUSTNING

Kameror:
Huawei Honor 9
Nikon Coolpix B700
Logitech C920
Samsung Gear 360

Mikrofoner:
IK Multimedia iRig MicLav
IK Multimedia iRig MIC Cast
Rode Videomic ME
Rode NT1
Behringer B5

Programvara:
Videoredigering: Adobe Premiere Pro CC och Adobe After Effects CC
Ljudredigering: Cubase 10 och Adobe Audition CC

Annons

Annons

Lämna en kommentar