Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Jag har misslyckats…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag bestämde för några veckor sedan att jag skulle köra projektet #barndomsminnen i 12 veckor. En ny låt varje fredag under de veckorna.

Så blir det inte.

Jag har insett att jag måste hoppa över den här veckans låt. Jag hinner inte göra klar någon låt, så det blir inte nånting nytt den här veckan.

I projektet #barndomsminnen har jag en lista med låtar som ska vara med. Några av dom är redan påbörjade och andra ska jag börja jobba med snart.

Låten som jag har tänkt att släppa den här veckan är en som är en av mina riktiga favoriter. Därför vill jag att den blir riktigt bra innan jag släpper den.

Den ska läggas ut på både YouTube och Spotify, då den inte är klar idag (dagen före den skulle släppas) så kommer jag inte hinna få ut den på Spotify! För att få ut en låt på Spotify så måste den skickas upp 2 – 3 dagar före den ska släppas…

Istället tänkte jag fixa ihop en annan låt. En som inte är lika viktig och bara lägga upp den på YouTube men tiden räcker inte riktigt till! Istället hoppar jag över att släppa nån låt den här veckan och gör klar den till nästa vecka.

Etiketter:

Lämna ett svar