Hoppa till innehåll

Johan Bakke

En uppdatering inför 2019

Ungefärlig lästid: < 1 minut

De senaste åren har jag skrivit väldigt få blogginlägg. Jag hade en period då jag gjorde många videologgar, vloggar, men i jämförelse med min mest aktiva tid som bloggare så är det ingenting.

Saken är den, jag tycker att video är jäkligt kul. Samtidigt är jag perfektionist och har släppt för många vloggar som jag inte alls är nöjd med! De jag är nöjd med har tagit så lång tid att producera så med den nogrannheten skulle jag kunna släppa en video i veckan om jag samtidigt ska ha tid att jobba med annat.

Så var det inte på den tiden när jag bloggade som mest. Då skrev jag i snitt två blogginlägg per dag, gjorde mycket mer musik och hade ett annat jobb vid sidan av bloggandet och musiken.

Jag ska absolut inte sluta göra video. Min YouTubekanal ska finnas kvar och min plan är att det ska bli många fler uppladdningar från januari 2019. Men det blir mest musik, ni som vill veta vad som händer runt musiken får läsa om det på bloggen!

Ett enkelt sätt att följa bloggen är att gilla min Facebooksida och gilla eller kommentera inläggen. Jag länkar till ALLA blogginlägg från Facebooksidan och är du mer aktiv på sidan så ser du fler inlägg!

Lämna ett svar