Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Varför nöjer du dig med 50%?

Ungefärlig lästid: 2 minuter

Under de senaste åren har jag tänkt mycket på planering av verksamheter. Hur allt skulle fungera om man satte rätt person på rätt plats, istället för att alla ska sköta alla delar själva.

Jag har många bekanta som jag har erbjudit hjälp inom de områden jag kan. Dvs musikinspelning, fotografering, video, design och web/sociala medier.

Samma människor gör sedan jobbet själv.

När jag hör eller ser deras skapelser så blir jag ofta besviken. Hade de tagit hjälp från mig så hade slutresultatet i vissa fall varit MYCKET bättre! I andra fall hade det varit inte extremt mycket bättre men ändå en liten skillnad till det bättre.

Jag påstår absolut inte att jag är en av de bästa inom varken musik, foto, videoproduktion eller annan design.  Jag hävdar bara att jag kan de områdena bra och hade tagit fram ett bättre slutresultat än det jag ser och hör från många. Ibland skäms jag och undviker att sprida en video eller en låt som en kompis har gjort. Jag vet att det hade kunnat vara SÅ MYCKET BÄTTRE!

Jag pratar sällan kostnader med någon jag ska hjälpa före jag:

* Vet om mitt arbete innebär några extra kostnader för mig, utöver arbetstiden
* Vet hur mycket arbetstid projektet kräver
* Har bildat mig en uppfattning om projektet kan ge intäkter på andra sätt
* Har bildat mig en uppfattning om jag tycker att det är ett roligt projekt att jobba med!

Jag gissar att problemet ofta är ekonomi, man kan inte betala eller vill inte betala extra för nånting som man kan göra själv. 

Been there, done that, och så är det även för mig hela tiden. Men jag har börjat smått. Efter jag började samarbeta med folk och även betala för att förenkla sånt som jag kan göra själv så är det väldigt mycket som är bättre.

Jag har stora möjligheter att fixa musik, foto, media och reklam, kontakta mig nästa gång du ska göra ett projekt vi kan hjälpa till med!

Jag gissar att du egentligen vill ha bättre kvalitet, eller?

Kontakta mig så diskuterar vi ihop nånting, jag tycker bara att det är roligt att hjälpa till!

Jag är en singer/songwriter och musikproducent från Storvik, en ort ca 4 mil väster om Gävle.

På den här sidan skriver jag om min musik och mina åsikter.

Lämna ett svar