Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Vad hade Gudrun Schyman gjort?

Ungefärlig lästid: < 1 minut

När jag tänker igenom det jag har skrivit under de senaste veckorna om avvecklingen av landsbygden så undrar jag. Vad hade Gudrun Schyman gjort?

Jag är ingen stor beundrare av Gudrun Schyman i allmänhet, jag gillar inte heller Feministiskt Initiativ. Gudrun är ändå en politiker som jag beundrar för hennes idéer som ofta hittar fram till riksmedia. Ingen har väl glömt när Gudrun eldade upp 100 000 kronor i Almedalen?

Jag tror att vi behöver är någon liknande Gudrun Schyman, en person som vågar sticka ut och göra galna saker. Det hjälper inte att köra tysta eller högljudda protester, det behövs någon som vågar göra nånting som sticker ut ordentligt och som får ut budskapet i massmedia.

Kontakta mig om du vill vara #byskoleupproret’s Gudrun!

Jag är säker på att du finns där ute!

Etiketter:

Lämna ett svar