Hoppa till innehåll

Jobba svart? Ja, varför inte!!!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

I förra veckan skrev jag om Sandvikens Kommun som i olika grad ger oss boende på landsbygden sämre service än vad innevånarna i tätorten Sandviken har.

Eftersom inlägget fram till nu har lästs av runt 500 besökare så gissar jag att någon av Sandvikens Kommuns politiker har läst det. Ingen av Sandvikens Kommuns politiker har dock kommenterat det jag skrev.

På måndag 18.00 kör #byskoleupproret en protest mot nedläggningen av Hammarby Skola. Vi samlas vid Hammarby Skola för att visa att vi inte accepterar den försämrade servicen på landsbygden.

Det är en bra start, men jag tror inte att det är tillräckligt.

Jag tror och tycker att vi måste visa att det är allvar. ”Give em hell”, som Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson skrev i ett SMS före budgetomröstningen i Riksdagen 2015.

Hur ger man Sandvikens Kommun detta helvete?

Naturligtvis genom att strunta i att betala den skatt som vi inte får tillbaka. Att betala skatt motiveras ofta med att vi ska vara solidariska mot varandra, att alla ska ha samma service och liknande begrepp.

Sandvikens Kommun har i många år prioriterat tätorten Sandviken före orterna på landsbygden. Vi som bor på landsbygden tvingas betala stora kostnader som andra kommuninnevånare har subventionerade. Då ser jag inte något moraliskt problem i att jobba svart.

Etiketter:

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: