Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Sverige är för litet och det handlar bara om att våga ta steget

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Under en lång tid har jag till största delen spelat in och lagt upp låtar på svenska på YouTube och Spotify.

Nu har jag märkt att det blir fler och fler visningar av mina engelska låtar på YouTube från engelskspråkiga användare, 8% av mina visningar under de senaste 30 dagarna är från användare som har engelska som sitt språk. Jag tycker att det är kul, speciellt eftersom jag inte har så många engelska låtar på kanalen!

Det här gjort så jag har bestämt mig för att börja spela in fler låtar på engelska och samtidigt kommer jag att byta språk från svenska till engelska på mina officiella kanaler, dvs min hemsida, min YouTubekanal och min Facebooksida.

Till att börja med kommer YouTubekanalen att byta språk, övriga kanaler får följa efter med tiden.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: