Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Ett nytt år har börjat, dags för nästa flytt av studion!

Ungefärlig lästid: 2 minuter

2018 har börjat och jag har bestämt mig för att lägga en massa gammalt skit bakom mig och se framåt!

2017 blev ett år då mitt psyke ställde till med en massa problem för mig. Jag lovade helt enkelt att utföra mer jobb än jag orkade utföra och nu sitter jag med några jobb som har tagit mer tid än de borde ha gjort. Jag ber så mycket om ursäkt för detta, men nu mår jag mycket bättre och kommer att göra klart de jobben som återstår.

Ja, det finns iallafall ingen anledning att påbörja nånting nytt. Platina Produktion ska flytta både studion i Sandviken och Fotostudion i Rosa Huset. Från senast början av mars har vi nya lokaler centralt i Gävle och då ska vi dra igång många nya projekt.

Fram till flytten ska jag jobba med att skapa några filmer som kommer att synas på Facebook från dom är producerade fram till flytten av Fotostudion i Rosa Huset är allmänt känd. Fotostudion i Rosa Huset kommer samtidigt att byta namn och namnet på hela vår firma blir Platina Produktion.

Blir det någon tid över före flytten till Gävle så har jag två yngre artister som jag ska börja jobba med, och jag hoppas hinna klämma in minst ett möte med varje före flytten!

Nu ska jag också börja hårdsatsa på min YouTubekanal och börja lägga upp minst 3 filmer per vecka fr.o.m vecka 3 (Nästa vecka). Tanken är att det ska bli två akustiska låtar och utöver det minst en video där jag pratar med musik som enda utgångspunkt. Dvs, ganska brett! Ena gången kan det bli en teknisk förklaring, nästa gång bara en ”mina 5 favoritlåtar”.

Jag har börjat sätta upp några personliga mål för 2018 och tre videor per vecka är ett av de målen! Jag har börjat sätta upp några fler mål, de kan vi ta i nästa inlägg!

Lämna ett svar