Hoppa till innehåll

Johan Bakke

En avslutning på diskussionen med Radio Sandviken…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Det är dags för en avslutning på diskussionen med Radio Sandviken.

Jag har fått svar på mitt öppna brev till styrelsen och, trots att jag hade kunnat skicka ett svar, har jag lagt det till arkivet utan att öppna det. Ärligt talat så här jag inte hämtat brevet, det känns inte så intressant att läsa. Skulle jag få höra att dessa lögner sprids igen så kommer jag att öppna brevet och besvara det offentligt. Jag sitter med en hel del information som jag inte tror att någon i Sandvikens Radioförenings styrelse vill offentliggöra, det vill inte jag heller och då håller även jag informationen så länge som möjligt.

Jag är ganska säker på att det inte går att få styrelsen att ändra sig och skulle jag gå ut offentligt med den information jag har så finns det en stor risk att föreningen inte längre kan fortsätta med sin verksamhet. Det är dumt att riskera, så därför sätter jag stopp för mina inlägg angående Radio Sandviken just nu.

Från och med nu så låter jag Radio Sandviken köra sin verksamhet utan inblandning från mig och själv ser jag över möjligheterna att starta en ny lokalradiostation i Sandvikens Kommun. Mer än så lägger jag inte fram just nu, det kommer när mer är bestämt!

Lämna ett svar