Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Är folk helt dumma i huvudet???

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Under det senaste halvåret har jag nu fått höra flera gånger att jag är så svår att kontakta. De flesta av dessa personer har av någon anledning blivit blockerade från att skriva till mig på ett eller flera sociala medier, det gör dock inte så det blir omöjligt att kontakta mig på andra sätt.

En blockering på något socialt nätverk bör ju vara en fingervisning att jag inte är intresserad av att ha kontakt, men det innebär inte att jag inte går att kontakta!

Jag har inte hemligt telefonnummer, numret finns på hitta.se, på Eniro, på min egen hemsida (under kontakt) och på Platina Produktions hemsida. På flera av de sajterna finns också någon av de sex mailadresser jag använder. Så nej, jag kan inte hålla med om att det är svårt att kontakta mig…

Har samhället blivit så inrutat i sociala medier så ingen tänker på att mail och telefon fortfarande existerar?

Jag själv är visserligen tvärtom, ska jag kontakta någon så är sociala medier den metod jag väljer sist. Men det är ju jag det…

Etiketter:

Lämna ett svar