Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Slut på 2017 – En sammanfattning och en start på nästa år!

Ungefärlig lästid: 3 minuter

2017 är nästan slut och det är dags att sammanfatta året som har gått!

Jag har gjort 40 spelningar, fyra ensam och 36 ihop med Calle Gustafsson som Platina. Vi ska också spela imorgon (på nyårsafton), så det blir 41 spelningar före året är slut!

Då vi tidigare har gjort närmare 100 spelningar per år så är runt 40 gig är en väldigt låg siffra för oss. Men vi råkade också ut för en del strul, bland annat försvann det några datum då vi fick kliva av Ålandsfärjan som vi skulle spela på i sju dagar men det blev bara tre.

Sedan har vi satsat hårt på Platina Produktion och Fotostudion i Rosa Huset också, men vi har absolut inte dragit ner på spelningarna för att vi inte vill spela!

Det har blivit ett antal inspelningar under året också. Jag gjorde klart ett album åt Thomas Skistad, en trubadur från mitt närområde. Jag gjorde klar singeln ”Flip, Flop and Fly” åt FlipFlopLasse och jobbar med fler låtar åt honom nu.

Jag har ju också laddat upp en massa filmer på YouTube, det har blivit 47 stycken i år.

Mina filmer har fått runt 14000 visningar i år och det har kommit in 51 nya prenumereranter på kanalen!

Ett stort tack till ALLA ni som prenumererar, varje gång jag ser att siffran har ökat och det finns fler som vill höra och se mig så blir jag bara mer sugen på att producera mer, både musik och film.

Gillar du det jag gör, klicka prenumerera så får du notiser om alla nya klipp jag laddar upp: https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=thejohanbakke

Kom ihåg att det kostar ingenting att prenumerera på en YouTubekanal, det enda du behöver är en konto på Google, t.ex en gmail-adress.

Vilka är då de tre filmer som har fått flest visningar under 2017:

Nr 3: Flip-Flop-Lasse – Flip, Flop & Fly

En låt som jag producerade åt Flip-Flop-Lasse, eller Lasse Eriksson som han heter på riktigt. Flip Flop and Fly blev min tredje mest visade video under 2017 med 625 visningar under året.

Nr 2: Där rosor aldrig dör

Jag har alltid gillat gamla religiösa låtar och har spelat in tre av dom. Där rosor aldrig dör blev min näst mest visade video med 631 visningar under 2017.

Nr 1: QDC 6000 – Test av en billig drönare med kamera!

Under 2017 köpte jag en billig drönare med kamera, en QDC 6000, och gjorde en video där jag visade den första flygningen. Det blev min mest visade video under 2017 med 1018 visningar.

För att ta fram den här statistiken har jag använt ett verktyg som heter TubeBuddy, som kan användas till mycket mer än det! Ärligt talat så har dom tagit fram det åt mig, den snabba förklaringen är att jag fick ett mail med den info som jag precis lämnade till er!

TubeBuddy har både ett gratis konto och några olika betalda konton, för en mindre YouTubekanal räcker det nog med gratiskontot men jag har valt att betala 9 dollar per månad för Pro och då kunna använda mer avancerade funktioner.

Har du en YouTubekanal och vill testa TubeBuddy så kan du testa gratis i en månad, här är länken!

Facebook

Min Facebooksida då, den har inte ökat lika mycket men å andra sidan så fanns det många fler följare där i slutet av 2016. Då hade jag 364 följare, det har bara ökat till 392. Har du inte redan gjort det, gilla min Facebooksida!

Snapchat

Eftersom jag började använda Snapchat på allvar i somras så har jag inte hunnit räkna ut var man ser antalet följare. Jag har inte kommit igång så bra med Snapchat men planerar att lägga snabba inlägg där när jag inte känner för att vlogga. Blir det en lång story någon dag så kanske den hittar ut på YouTube också!

Mitt nick på Snapchat är the johanbakke!

Från början av 2018 kommer jag att dela min YouTubekanal till två delar. Jag vill filma annat än musik och ibland dyker det upp tillfällen då jag gärna gör annat än musik filmer.

Jag har bestämt att min musikkanal ska optimeras för musikintresserade och lite för filmintresserade och allt annat kommer jag att lägga på kanalen som heter Bakkes Blandning, vill du även se den kanalen så tycker jag att du ska klicka dig in på kanalen och prenumerera redan nu. Min förhoppning är att även min fru ska haka på den kanalen så vi utvecklar den till en familjen Bakkevloggkanal där vi filmar och lägger ut allt och inget!

Lämna ett svar