Hoppa till innehåll

Johan Bakke

En lyckad spelning är slutförd! 

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Ikväll gjorde jag min första spelning ensam på länge! Publiken på Hammarbykvarnen i Gästrike-Hammarby fick höra några av mina favoriter bland de låtar som jag har spelat in och lagt upp på YouTube och Spotify, och jag hoppas att det inte var sista gången jag gör en sån spelning.

Namnet på programmet var ”Från Lina Sandell till Motörhead – En akustisk kväll med Johan Bakke”, och det blev en väldigt blandad kväll!

Nu har jag blivit inspirerad att fortsätta jobba med ”ovanliga” låtar och ska jobba vidare med min musik. Framför allt ska jag se till att spela in några nya låtar och släppa dom på nätet. Jag har några idéer som jag tror kan bli riktigt bra!

Ett stort tack till alla er som besökte Hammarbykvarnen ikväll, hoppas att vi ses igen!

Lämna ett svar