Från Lina Sandell till Motörhead – En akustisk kväll med Johan Bakke

Under oktober arrangerar Hammarbykvarnen i Gästrike-Hammarby fyra musikaftnar och jag ska spela en av kvällarna! Jag kallar kvällen för “Från Lina Sandell till Motörhead – En akustisk kväll med Johan Bakke” och under kvällen kommer jag att spela mina favoriter av de låtar som jag har lagt ut på YouTube och Spotify!

Jag låter också er som är publik under kvällen vara med och rösta på vilka låtar jag ska spela, under den här texten har du ett formulär där du kan rösta! Jag lovar inte att jag spelar alla låtar ni klickar i, men jag lovar att jag spelar de fem som får flest röster. Kanske fler!

Inträdet är 100 kronor och då ingår fika!

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hej Johan, önskar Ovansjölåt och Blott en dag oxå
    Kram från modern

Lämna ett svar

Stäng meny