Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Från Lina Sandell till Motörhead – En akustisk kväll med Johan Bakke

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Under oktober arrangerar Hammarbykvarnen i Gästrike-Hammarby fyra musikaftnar och jag ska spela en av kvällarna! Jag kallar kvällen för ”Från Lina Sandell till Motörhead – En akustisk kväll med Johan Bakke” och under kvällen kommer jag att spela mina favoriter av de låtar som jag har lagt ut på YouTube och Spotify!

Jag låter också er som är publik under kvällen vara med och rösta på vilka låtar jag ska spela, under den här texten har du ett formulär där du kan rösta! Jag lovar inte att jag spelar alla låtar ni klickar i, men jag lovar att jag spelar de fem som får flest röster. Kanske fler!

Inträdet är 100 kronor och då ingår fika!

2 kommentarer till “Från Lina Sandell till Motörhead – En akustisk kväll med Johan Bakke”

  1. Pingback: Från Lina Sandell till Motörhead – En akustisk kväll med Johan Bakke – Svenska Vloggare

Lämna ett svar