Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Hjälp mig bli verifierad på Twitter!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu kommer jag med en fråga om hjälp från er som läser min blogg!

Jag har hittat ett sätt att bli verifierad och få den blåa markeringen på ett Twitterkonto. Vill du hjälpa mig så är det ganska enkelt. Klicka bara favorite (hjärtat) på tweeten här under, sedan har du gjort vad du kan!

Tweeten är helt enkelt min förfrågan om att bli verifierad och ju fler som klickar den som favorit, ju större är chansen att jag blir verifierad. Detta enligt ett flertal YouTubers som har lyckats bli verifierade genom att använda den här metoden!

Fungerar det, och jag blir verifierad, så lovar jag att jag gör en video med detaljerna om hur det går till. Jag vill dock inte lura någon att använda en metod som inte fungerar, så jag väntar med att göra videon till jag vet att det fungerar!

Etiketter:

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: