Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Ännu en riktigt rolig helg, men med en del orosmoln…

Ungefärlig lästid: 2 minuter

Måndag kväll och den första måndagen på länge då jag inte har laddat upp en ny låt till min YouTubekanal.

Jag har helt enkelt inte orkat sätta mig och spela in nånting nytt! Jag kommer istället att sätta mig under tisdagen och spela in en ny låt. Vilken det blir är fortfarande inte bestämt, jag tror att min lilla omröstning bland vännerna på Facebook och mina prenumeranter på YouTube hittills har kommit fram till att jag ska köra Rötter av Lasse Tennander men det kollar jag av först strax innan låten blir inspelad. Är du nyfiken så surfa in på min YouTubekanal efter 17 så ser du vilken låt det blev!

I helgen var vi i Hammarstrand och spelade på julbord både fredag och lördag kväll. Samtidigt som jag spelade på julbord så låg min fru Maria på sjukhuset för njurstenar så det var svårt att koncentrera sig på att göra en bra spelning. För övrigt så mår hon bättre nu och har fått komma hem från sjukhuset!

Idag har vi också dragit igång ett nytt projekt ihop med en sångerska från Sandvikenområdet. Än så länge avslöjar jag inget mer än att en gammal dröm från tonåren eventuellt kan gå i uppfyllelse! Vi hade första träffen idag, testade några låtar och bara pratade skit.  Som man brukar göra på en första träff i ett nytt projekt!

Just nu håller två gamla drömmar på att gå i uppfyllelse, den andra får jag inte avslöja nånting om förrän affären är helt klar men ni kommer att märka av båda våra nya projekt på  Facebook när det är klart !

Annars så blir det ganska lugnt den kommande veckan. Imorgon  (tisdag) ska jag filma minst 3 nya låtar, fixa sång på några fler och sedan träffa diabetessköterskan och min son. Ja, inte samtidigt då. Sköterskan först och sedan sonen!

Lämna ett svar