Hoppa till innehåll

Johan Bakke

På väg mot 100 subs!

Ungefärlig lästid: 2 minuter

Nu har jag satt igång arbetet för att öka antalet subs (prenumerationer) på min YouTubekanal! Ökningen har redan börjat, på 11 dagar har antalet subs ökat från 44 till 52 och det ska öka ytterligare.

Det första delmålet är 100 subs, när jag har nått dit ska jag inte stanna upp. Nej då ska jag jobba på för att få fler!

Anledningen till att jag gör det här är enkel, för att synas på YouTube så måste man själv se till att synas! Det bästa sättet är att fixa subs och visningar till sin kanal.

Det finns också en konstig anledning: YouTube har precis startat upp ett forum där alla kreatörer kan diskutera, starta samarbeten och prata om annat som kan vara intressant.Jag tycker att forum är väldigt intressanta, jag har redan gått med i forumet men YouTube har satt en gräns på just 100 subs. Jag kan läsa inlägg, men inte kommentera eller skriva egna, förrän jag har 100 subs på min YouTubekanal!

Därför ber jag er alla som läser det här inlägget och vill höra mina låtar på YouTube: Logga in på Google, gå in på min YouTubekanal och klicka på prenumerera!

Jag håller också på och skriver en guide om hur man loggar in på Google och prenumererar på en YouTubekanal. Den blir förhoppningsvis klar och postad  under den kommande veckan! Fram till den är publicerad så får du gärna kontakta mig på Twitter eller Facebook så ska jag försöka hjälpa dig att börja prenumerera.

Det kommer dessutom fler liknande guider under de kommande månaderna, jag har tänkt djupdyka i YouTubeträsket och plocka fram allt bra jag har lyckats hitta sedan i januari då jag började jobba med min YouTubekanal på allvar.

YouTubekanalen har också fått en omorganisation. Från och med nu är min YouTubekanal i huvudsak en musikkanal med min egen musik och covers. Jag tänker inte lägga av med vloggarna helt, men från och med nu kommer vloggarna nästan bara att handla om musik – både min egen och andras!

Lämna ett svar