Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Musik från Sandviken – Spellistor på YouTube och Spotify

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Musik från Sandviken

Jag har tröttnat på att möjligheterna att höras och synas som lokal musiker minskas hela tiden. Det är svårt att få spelningar, både live och i radio, det är svårt att få tidningarna att skriva och visningar i TV ska vi inte tala om.

Istället för att bara klaga har jag gjort det jag kan. Jag har satt ihop spellistor på YouTube och Spotify med musik från Sandviken. Just nu finns det bara 9 videor på YouTubelistan, mitt mål är att den ska utökas med många fler låtar.

YouTubes listor är tyvärr kopplade till den som har skapat listan så där kan endast jag lägga till låtar. Den som har förslag på låtar får gärna kontakta mig så lägger jag till låten!

Spotifylistan har många fler låtar. Där har jag lagt in alla låtar med de lokala band och artister jag har hittat. Det finns troligtvis många fler så nu ber jag er som läser att ni fyller på med de låtar ni vet om! Listan på Spotify är öppen så där kan alla lägga in låtar.

Finns du inte alls på YouTube eller Spotify kan jag hjälpa till. Jag spelar in, filmar och publicerar till Spotify, YouTube, iTunes, Google Play och många andra musiktjänster. Kontakta mig för mer information!

Tanken med listorna är att vi som kommer från Sandviken och gör musik kan börja sprida listorna och visa upp all bra musik från Sandviken som finns, vi hjälper varandra att få spridning!

YouTubelistan

Spotifylistan

1 kommentar till “Musik från Sandviken – Spellistor på YouTube och Spotify”

Lämna ett svar