Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Baccoustic – Ny YouTubekanal!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Som du kanske har upptäckt så händer det väldigt mycket med mina låtar just nu. Nya låtar på YouTube, iTunes, Spotify och Google Play nästan varje vecka, men i bakgrunden händer det ännu mer!

Jag håller på och jobbar med en ny musikkanal på YouTube och första låten kommer den 1 november. Kanalen heter Baccoustic och blir en kanal med enbart akustiska låtar.

Tanken bakom kanalen är att Sverige och svenska språket är för litet. Det finns miljarder människor ute i världen som inte förstår svenska. Varför ska man då köra YouTube enbart på svenska?

Jag vill visserligen köra på svenska också. Så det ska jag fortsätta göra på min huvudkanal och lägger ut de flesta av de engelska låtarna på den nya kanalen.

Jag hade ju kunnat göra som många andra svenskar. Kört en kanal där jag skriver svenska beskrivningar på de svenska låtarna och engelska beskrivningar på de engelska, men jag tror inte på det. Jag tror inte att de som inte förstår svenska är intresserade av att prenumerera på en kanal där det dyker upp en massa svenska filmer!

Därför startar jag Baccoustic, den första november kommer första låten! Här är ett smakprov:

 

Lämna ett svar