Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Glory Of Love (Peter Cetera Cover) – Ny låt på YouTube!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Idag gör jag en extra uppladdning med min inspelning av Peter Ceteras ”Glory Of Love”. Låten finns också på Soundcloud, Spotify, iTunes, Google Play och några fler nätbutiker! Låten släpptes i original 1986 och var ledmotiv till filmen Karate Kid II: Mästarprovet. Den nominerades även till en Oscar för bästa sång.

Jag gjorde den här inspelningen för ca 2 år sedan, till min fru på vår 4-åriga bröllopsdag!

Jag publicerar en ny låt på min YouTubekanal varje måndag 17.00, vloggar, andra filmer och ibland fler låtar vid olika tidpunkter varje vecka. Prenumerera på kanalen eller gilla min Facebooksida för att få uppdateringar om alla nya låtar!

Kanalen är 100% på svenska och väldigt blandad, gillar du det jag gör, klicka prenumerera så får du notiser om alla nya klipp jag laddar upp. https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=thejohanbakke

Ingenting på kanalen är sponsrat, alla prylar jag recenserar och alla tutorials och tipsvideor jag gör är helt och hållet gjorda med prylar jag själv har köpt eller eftersom jag gillar att prata om det. Om det någon gång i framtiden dyker upp någon sponsrad video så kommer det att anges i beskrivningen till videon.

Streama eller köp min musik på:
Spotify: http://ift.tt/2csDPg7
iTunes: http://ift.tt/2dih0lr
Google Play: http://ift.tt/2csDn1l

Lämna ett svar