Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Återfödelse!

Ungefärlig lästid: < 1 minut Foto: Keoni Cabral
https://www.flickr.com/photos/keoni101/

De senaste dagarna har jag börjat jobba igen med bloggen!

Det började med att jag såg att en massa YouTubevideor aldrig hade kommit upp på hemsidan. Så många så jag orkade inte lägga upp alla. Nu är det ett glapp på några veckor men framöver ska det fungera rätt igen. Och jag gissar att de flesta som vill följa mina videoinlägg inte gör det via den här sidan. De prenumererar på min YouTubekanal eller har gillat min facebooksida!

En ny låt och en EP med 4 av mina akustiska inspelningar har också släppts. Ni hittar både låten Everybody’s Changing och EP’n YouTube på Svenska på iTunes, Spotify och Google Play!

Förra helgen och den kommande helgen ser ut som dom blir helt tomma på spelningar, det gjorde så jag har fått en del tid till att börja jobba med några nya projekt. De närmaste veckorna kommer det två nya YouTubekanaler. En musikkanal på engelska och en kanal med tutorials, lite tips & tricks och annat inom web- och nätverk. Den är riktad mot er som vill lära er mer om hur sociala medier och andra nättjänster fungerar. Jag kommer att börja väldigt enklelt, de första filmerna kommer att handla om hur man startar konton på de olika tjänsterna!

Idag började jag också spela in några nya låtar till både min svenska och engelska kanal, den första av dom blir en akustisk version av Ulf Lundells synthepos ”Rialto”!

 

 

Lämna ett svar