Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Snart startar AspergerVloggen!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Igår skrev jag om att jag ville starta en egen videologg, en vlogg, och prata om ungefär samma saker som jag bloggar om.

En stund efter jag hade publicerat inlägget gjorde jag en sökning på YouTube efter ”asperger” och ”aspergers syndrom”. Till min stora förvåning så finns det väldigt få filmer på svenska som tar upp ämnet Aspergers Syndrom, som ni nog kan se om ni klickar på länkarna, så jag bestämde mig direkt: Jag startar AspergerVloggen!

Jag har ju bloggat om Asperger till och från, jobbat med radio i 25 år, föreläser om Asperger och har bara fått positiv respons på det jag har gjort de senaste dagarna med Platinas YouTubekanal så det ska nog inte vara så svårt att prata Asperger i några minuter varje dag!

Kanalen är skapad, men än så länge finns det inget material på den. Det kommer nog att ta några dagar till jag får ihop material till det första avsnittet, för det första så vill jag inte bara prata utan att jag vet vad jag ska säga och för det andra så har jag lite annat som behöver fixas före jag kan sätta mig och organisera upp det.

Har du idéer, frågor eller synpunkter så får du gärna kommentera eller skicka ett mail!

Fortsättning följer…