Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Nu är min gamla kanal på YouTube nedlagd!

Ungefärlig lästid: 2 minuter

Jag hade tidigare två kanaler på YouTube, en som hette ”johanbakkemusic” och en annan som hette ”Johan Bakke”.

Idag, efter att jag inte har laddat upp en fil på johanbakkemusic på flera år, bestämde jag mig för att skrota den kanalen och istället ladda upp de enda två filmerna som var nåt att se/höra från den gamla kanalen till den nya! Nu kan du få mig så lätt och Lys og varme går fortfarande att se, men nu på min nya och enda kanal. Den ska börja uppdateras med mer musik, lite studiofilmer och annat tok som jag vill filma och lägga upp!

Idag har jag också startat PlatinaVloggen på Platinas YouTubekanal, en videologg som kommer att handla om vårt arbete i studion med inspelningar, bokning och annat bakgrundsarbete som inte syns eller hörs när vi spelar. Vi lovar ingenting men vi ska försöka fixa så det blir minst en ny film varannan dag i vloggen!

Jag, som tidigare har jobbat med radio, borde väl egentligen starta en podcast men jag tycker att det blir roligare med en vlog där ni som tittar även kan se vad som händer! Jag är faktiskt sugen på att starta en egen vlogg där jag pratar om mina övriga intressen. Det ligger bara på idéstadiet än så länge, först ska jag se till på Platinavloggen blir bra!

Det känns enklare att dra igång kameran på mobilen och sedan bara filma än att dra igång WordPressappen och skriva ett blogginlägg, och jag tycker själv att det är riktigt bekvämt med videologgar. Jag följer några ”faranger” (utlänningar) bofasta i Thailand via vloggar på YouTube och det är intressant! Sunny in Thailand och Geoff Carter är två favoriter, den första håller till i Kamala (på Phuket) och den andra i Pattaya.

Nåväl, när jag har skrivit ett helt inlägg om YouTube så måste jag väl lägga ut en film som avslutning och då tycker jag att det passar bäst med avsnitt 1 av PlatinaVloggen!

 

 

1 kommentar till “Nu är min gamla kanal på YouTube nedlagd!”

  1. Pingback: Snart startar AspergerVloggen! - Johan Bakke

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: