Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Nu blir det snart inspelning!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Idag skrev vi på kontraktet och fick nycklarna till Platinas kombinerade studio/replokal/kontor! Lokalen ligger i källaren på det som tidigare kallades CVS i Sandviken, just nu är det inte mycket att visa upp men den ska förvandlas och bli betydligt bättre i helgen! Lokalen är ett gammalt duschrum som fortfarande är helkaklat så vi måste jobba en del med akustiken före vi kan börja spela in där.

Jag räknar med att senast någon gång i nästa vecka ska vi kunna börja använda lokalen, men vi väntar med att boka in några utomstående för inspelning till vi vet till 100% att lokalen går att använda. Den som vill komma och spela in senare får gärna kontakta mig redan nu, mer information finns på min sida om musikproduktion!

Här är några foton på hur det ser ut nu: