Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Fjärde dygnet utan telefon

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu är jag inne på det fjärde dygnet utan telefon och det börjar bli ganska tråkigt, eller trööökit som dom skulle ha sagt inne i Sandviken!

Som jag skrev i tisdags så skulle mitt nya simkort börja fungera idag, klockan är visserligen bara 07:18 men jag tror inte att det bara hoppar igång senare under dagen! Aktiveringen som skulle göras i måndags skulle göras 03:00 så då utgår jag ifrån att det är senast den tiden Comviq aktiverar sina kort.

Att vara utan telefon 2015 är ganska frustrerande, för utgående samtal är det enkelt att skaffa ett kontantkort, ladda på det och ringa med det istället men det blir värre med de som vill ringa till mig. Även om jag köper ett nytt eller tillfälligt kontantkort så är det svårt att lämna ut det numret till alla! Sedan tycker jag inte att jag ska behöva betala en krona för ett annat kort, det är Comviq som ska fixa det här om dom vill ha kvar mig som kund. Jag behöver telefon både för inkommande och utgående samtal både hemma och när vi är ute och spelar, ute på spelningar så behövs telefonen för bredband också, och det får dom ta och fixa!

Nu har jag löst det tillfälligt, behöver någon kontakta mig på telefon så går det att ringa på numret till min surfplatta, 072 – 040 69 02, men det är bara tillfälligt fram till mitt riktiga nummer börjar fungera igen!

Så ja, nu funkar allt igen så vi stryker det här inlägget! =)

Etiketter: