Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Strul på Comviq och kunden blir utan telefon

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag fick precis veta att jag blir utan telefon till på torsdag!

För några månader sedan bestämde jag mig för att byta operatör från Tre (som jag har haft i ca 10 år utan några större problem) till Comviq. Igår skulle det nya kontantkortet börja fungera, övergången mellan Tre och Comviq skulle ske 03.00 natten mot måndag.

Nu blev det inte så och efter ett telefonsamtal med Comviqs kundtjänst fick jag veta att Comviq visst har problem med aktiveringen av nya kontantkort. Därför skickades det ut ett nytt SIM-kort, det kom idag och det första jag gjorde var att sätta i det i telefonen för att se texten: ”Ingen service”.

Efter ett nytt samtal med kundtjänst fick jag veta att kortet kommer att aktiveras på torsdag och kan inte aktiveras tidigare (!!!), så nu sitter jag utan telefon fram till på torsdag utan att bli erbjuden nånting som kompensation!

Det hade varit helt ok om detta var standard vid byte av operatör, men när Comviq har ett problem med aktivering av nya kontantkort så tycker jag att man istället kan vänta med porteringen tills problemet är löst. För mig låter det här som att Comviq inte är så intresserade av att deras kunder ska kunna ringa, hade dom varit det så hade dom låtit mig ringa med en annan operatör (Tre) en lite längre tid och väntat med porteringen. Nu är jag flyttad till Comviq, men kan inte ringa alls pga problem i deras system.

Sverker, var är soptunnan???

Etiketter:

1 kommentar till “Strul på Comviq och kunden blir utan telefon”

  1. Pingback: Fjärde dygnet utan telefon - Johan Bakke Johan Bakke

Kommentarer är stängda.